Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad ’t Bun op Urk gaat bijna weer open

De grote verbouwing van zwembad ’t Bun op Urk nadert zijn voltooiing. De renovatie is in fases uitgevoerd, er is een nieuw wedstrijdbad met een beweegbare bodem gerealiseerd. Het instructiebad is omgebouwd tot een doelgroepenbad en ook de kleedkamers, de ontmoetingsruimte en de speeltuin zijn uitgebreid.

In de laatste fase van de verbouwing krijgt het zwembad een glijbaan van ruim 90 meter. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een innovatieve wijze van verwarming via riothermie. In het voorjaar van 2016 moet wordt de renovatie afgerond. Al die tijd is het zwembad gewoon toegankelijk gebleven voor zwemmers.

De renovatie is in handen van Hollander Techniek voor het bouwkundige, elektrotechnische, werktuigbouwkundige en zwembadinstallaties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.