Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad ’t Bun is meer dan veilig en schoon

Zwembad ’t Bun op Urk heeft een paar jaar geleden een ingrijpende renovatie ondergaan. De renovatie en nieuwbouw van zwembad ’t Bun omvatte onder andere de bouw van een nieuw wedstrijdbad met beweegbare bodem, de verbouwing van het instructiebad en het doelgroepenbad, kleedkamers en een nieuwe spectaculaire glijbaan. Tevens is de technische installatie compleet vernieuwd.

’t Bun op Urk is één van de eerste zwembaden in Nederland dat wordt verwarmd met riothermie, de warmte van rioolwater. Wat het gehele project ook bijzonder maakt is de vorm van aanneming, Hollander Techniek was al verantwoordelijk voor alle technische zaken maar is tevens ook hoofdaannemer van het project geweest.

Het zwembad beschikt ook over een zogeheten AOS-installatie oftewel Anti-Oxidatie Systeem, dat het gebonden chloor verwijdert. Het chloor voor het zwembad wordt via een zoutelektrolyse-installatie gemaakt, waarmee het transport van chloor tot het verleden behoort.

Als kers op de kaart voor alle inspanningen van de afgelopen jaren heeft het opnieuw het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl