Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad ’t Bun is meer dan veilig en schoon

Zwembad ’t Bun op Urk heeft een paar jaar geleden een ingrijpende renovatie ondergaan. De renovatie en nieuwbouw van zwembad ’t Bun omvatte onder andere de bouw van een nieuw wedstrijdbad met beweegbare bodem, de verbouwing van het instructiebad en het doelgroepenbad, kleedkamers en een nieuwe spectaculaire glijbaan. Tevens is de technische installatie compleet vernieuwd.

’t Bun op Urk is één van de eerste zwembaden in Nederland dat wordt verwarmd met riothermie, de warmte van rioolwater. Wat het gehele project ook bijzonder maakt is de vorm van aanneming, Hollander Techniek was al verantwoordelijk voor alle technische zaken maar is tevens ook hoofdaannemer van het project geweest.

Het zwembad beschikt ook over een zogeheten AOS-installatie oftewel Anti-Oxidatie Systeem, dat het gebonden chloor verwijdert. Het chloor voor het zwembad wordt via een zoutelektrolyse-installatie gemaakt, waarmee het transport van chloor tot het verleden behoort.

Als kers op de kaart voor alle inspanningen van de afgelopen jaren heeft het opnieuw het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.