Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Poelmeer in zwaar weer

Als het aan de college van B & W van Oegstgeest ligt, dan sluit zwembad Poelmeer sluit per 1 januari 2015. De financiële situatie van het zwembad is dusdanig slecht dat het college geen andere oplossing ziet. Het zwembad draait dit jaar naar verwachting ruim een half miljoen euro verlies, inclusief een éénmalige uitgave van ruim een ton voor de reparatie van de machinekamer, na een leidingbreuk eerder dit jaar.

Sportfondsen Oegstgeest BV heeft dit bedrag voorgefinancierd. Deze kosten zijn voor rekening van de gemeente en komen ten laste van de reserve onderhoud zwembad. De hoge oplopende kosten nekken het zwembad en er is geen zicht op verbetering. Vorig jaar werd nog besloten om vanaf 2016, 400.000 euro per jaar beschikbaar te stellen voor renovatie en exploitatie van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.