Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Plons blijft toch open!

Het aangepaste zwembad op het terrein van Viso de Brink in Vries blijft toch open. Eerder vond de directie van Visio Wonen & Dagbesteding Noord-Nederland en de Raad van Bestuur het nodig om iedereen te laten schrikken met de voorgenomen sluiting.

Vanwege de hoge exploitatiekosten en de kosten die nodig zijn om het gebouw toekomstbestendig te maken wilde men het zwembad sluiten. Naar nu blijkt is het medezeggenschapstraject rondom het besluit formeel niet juist doorlopen.

Er wordt dus eerst wat geroepen alvorens men gaat nadenken. Iets wat wel meer gebeurt in Nederland. Zwembad Plons biedt cliënten met een meervoudige beperking ontspanning en de mogelijkheid om hun conditie te verbeteren.

Ook krijgt een aantal cliënten therapeutische behandeling in het zwembad. Onmisbaar voor mensen met een meervoudige beperking. Na een sponsor actie is er 6 jaar geleden 700.000 euro opgehaald om het zwembad te renoveren.

Met de steun van diverse bekende Nederlanders waaronder Ranomi Kromowidjojo heeft dat toen plaatsgevonden. Hoe een directie dan weer besluit om het zwembad te sluiten valt niet te begrijpen. Maar gelukkig is het teruggedraaid. Lees gerelateerde berichten voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl