Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad op het dak van nieuw hotel in Amsterdam

Toch wel heel bijzonder om te melden, Amsterdam heeft er een nieuw openluchtzwembad bij, op het dak van het voormalige PTT kantoor is een zogeheten rooftop-zwembad geplaatst van 22 meter. Het zwembad maakt onderdeel uit van een nieuw luxueus hotel in het voormalig PTT kantoor midden in het centrum van de stad.

Het bad is 22 meter lang en slechts 90 cm diep, dus niet om in te zwemmen maar vooral om te genieten van het mooie uitzicht over Amsterdam centrum. Het hotel heeft in totaal 238 kamers en een kamer kost 400 euro per nacht.

Het zwembad is ook toegankelijk voor de Amsterdammers, het maakt onderdeel uit van de lounge van het hotel. Iedereen die iets drinkt in de lounge mag gebruikmaken van het voor Nederland aparte zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.