Welkom

splash3

Nieuws

Zwembad Muntendam gaat definitief dicht, of toch?

B & W van de gemeente Menterwolde heeft bekendgemaakt dat het D.G. van den Noortbad in Muntendam op 1 januari 2017 definitief dicht gaat.

Er is nog overleg gevoerd met een plaatslijke zwemschool voor overname maar dit heeft helaas niet tot een gewenst resultaat geleid.

De zwemschool wilde het bad met een eenmalige financiële bijdrage van de gemeente voor de periode van vijf jaar exploiteren, maar dit bood de gemeente geen financieel voordeel.

Er is ook gekeken of de gemeente het zwembad toch zelf in stand kon houden. Hiervoor zijn echter forse investeringen voor groot onderhoud nodig en dat geld wil de gemeente niet beschikbaar stellen vanwege de opgestelde bezuinigingen.

Update

De werkgroep ‘Behoud D.G. van den Noortbad’ legt zich niet neer bij de sluiting van het overdekt zwembad in Muntendam. Met de oprichting van een stichting ziet de werkgroep kansen het bad alsnog open te houden. Men heeft de hulp ingeroepen van de KNZB om alsnog tot een reddingspoging te komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl