Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad maakt geslaagde start

Steeds vaker worden zwembaden beheerd door vrijwilligers, vooral openlucht zwembaden. Het is al tijden zwaar weer in zwembadland, maar ondanks de bezuinigingen bij gemeenten heeft zwembad de Groene Jager in Den Ham een geslaagde start gemaakt. De accommodatie wordt volledig door particulieren geëxploiteerd. Zo’n twee maanden na de opening van De Groene Jager heeft het 13.000 bezoekers getrokken, terwijl het zwembad stond op de nominatie stond om gesloopt te worden. Het particuliere initiatief, ontwikkeld door vrijwilligers om zelf het zwembad beheren en exploiteren, zorgt ervoor dat het zwembad behouden blijft. Het zwembad haalde zelfs het NOS journaal.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.