Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Limmen blijft definitief open

Openluchtzwembad Damphegeest in Limmen blijft definitief open. De gemeente Castricum en de stichting ’Vrienden van Damphegeest’ zijn akkoord over de voorwaarden. Het zwembad, nu nog eigendom van de gemeente, wordt binnenkort voor een symbolisch bedrag overgedragen aan de stichting. De stichting moet voortaan 30.000 euro per jaar zelf bijdragen. Daarnaast krijgt men eenmalig 25.000 euro mee voor 2013. Vanaf 2014 moet men het zwembad zelf exploiteren. De stichting heeft bij de gemeente aangekondigd te willen praten over een ’jaarrond’ exploitatie van de accommodatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.