Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad leeft bij inwoners

Dat een burgerinitiatief helpt bewijzen de acties van de inwoners van Menterwolde. Er zijn bijna 4500 handtekeningen opgehaald voor het behoud van zwembad in Zuidbroek. Eerder betuigde Ranomi Kromowidjojo al haar steun aan de actievoerders. Het zwembad in Zuidbroek is nu voorlopig gered. De gemeenteraad van Menterwolde heeft besloten dat het bad in het Van der Valk hotel nog een jaar te steunen met 60.000 euro. Van der Valk dreigde het zwembad te sluiten, nadat de raad eerder besloot de gemeentelijke bijdrage te schrappen. De andere zwembaden binnen de gemeente blijven ook behouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.