Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Kampen, klaar voor de start

Het ontwerp voor het nieuwe zwembad van Kampen, gemaakt door VenhoevenCS, is onlangs gepresenteerd. Het college van B & W en de gemeenteraad van Kampen zijn zeer tevreden over de inpassing in het Groene Hart van Kampen. Uiteraard  is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. Het plan van VenhoevenCS gaat verder dan de realisatie van een hedendaagse zwembad accommodatie. Het architectenbureau ziet de bouwplannen als een goede gelegenheid om de omgeving te transformeren tot een multifunctioneel geheel. Het architectenbureau was eerder verantwoordelijk voor het ontwerp van Het Hofbad in Den Haag.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.