Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kalverdijkje aangesloten op duurzaam warmtenet

Met de aansluiting van zwembad Kalverdijkje en de twee sporthallen op het warmtenet van Ennatuurlijk zet exploitant BV Sport een belangrijke stap in de verduurzaming van haar sportaccommodaties in Leeuwarden.

De warmte wordt gebruikt voor ruimteverwarming en de verwarming van kraanwater, dat bijvoorbeeld gebruikt wordt voor het vullen van het zwembad.

Door de aansluiting van het zwembad en de sporthallen op het warmtenet wordt jaarlijks zo’n 190.000 m3 aardgas bespaard.

Zo wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Leeuwarden en de provincie Friesland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.