Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad in ‘hogere sferen’

Het zwembad bij zorgcentrum ’s Heeren Loo in Apeldoorn biedt ieder jaar een thema aan voor de gebruikers van het zwembad. Dit jaar verkeert het bad wel in wel heel bijzondere sferen. Alles staat in het teken van het heelal.

Dat betekent zwemmen te midden van astronauten en planeten, in een lichtarme setting. Het extra verwarmde zwembad is in deze periode niet alleen toegankelijk voor vaste cliënten, maar voor alle mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving.

De vakgroep Bewegingsagogie van ’s Heeren Loo in Apeldoorn bedenkt jaarlijks een thema voor het versieren van het zwembad. Het zwembad is bovendien op een andere manier verlicht dan normaal, wat de beleving compleet maakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.