Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad in de Bandert per direct dicht voor renovatie

De staat van het sterk verouderde zwembad in de Bandert in Echt is zo slecht dat het zwembad tot het najaar 2016 dicht blijft. De gemeente heeft dat na overleg met exploitant Menswel besloten. Renovatie is per direct nodig om de veiligheid van de zwemmers te garanderen, laat online casino de gemeente Echt-Susteren weten.

Eerder was al geconstateerd dat het dak van het zwembad dusdanig slecht is, dat het zwembad om die reden al werd gesloten. Nu is afgesproken om in januari 2016 al te starten met de definitieve renovatie.

In 2014 waren er nog plannen om een nieuw zwembad te bouwen maar gezien de huidige urgente situatie is besloten om te gaan renoveren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.