Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembad Het Run gered (update)

Het gaat niet goed met openluchtzwembad Het Run in Drunen en dat is een understatement. Als de gemeente Heusden niet snel financieel bijspringt dan is het over en sluiten voor het zwembad.

De gemeente heeft al laten weten niet van plan te zijn om weer financieel bij te springen, omdat dat niet past binnen de eerdere afspraken die zijn gemaakt tussen exploitant N-Joy en de gemeente.

N-Joy zit zover in de problemen dat de salarissen van de medewerkers zelfs niet betaald meer kunnen worden. Vorig jaar is er 100.000 euro geleend aan N-Joy om de stichting te ondersteunen in de nieuwe exploitatie van het zwembad.

De gemeente zit nu met een lastig probleem, want als N-Joy omvalt dan kunnen ze naar deze lening ook fluiten. De gemeenteraad is nu aan het woord om de stichting opnieuw een lening te verstrekken.

Update:

De stichting N-Joy is gered. De politiek wil de exploitant van openluchtzwembad Het Run in Drunen een lening of overbruggingskrediet van 95.000 euro verstrekken.

Als de stichting kopje onder gaat is de kans groot dat het zwembad definitief dichtgaat en dan ziet de gemeente een eerder verstrekte lening van 100.000 euro ook niet meer terug.

Stichting N-Joy nam in 2015 Het Run over van Het Run BV.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.