Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Harlingen blijft nog tien jaar open

De komende tien jaar wordt zwembad ’t Derde Haad in Harlingen wederom geëxploiteerd door Optisport. De gemeente en Optisport hebben hiertoe een overeenkomst gesloten. De gemeente Harlingen investeert eenmalig 275.000 euro in het bad.

Met dit geld wil Optisport het zwembad upgraden en kan het zwembad in elk geval tien jaar openblijven. Optisport krijgt geen jaarlijkse subsidie meer, de gemeente bespaart daarmee jaarlijks bijna 160.000 euro. Vorig jaar waren er nog voortekenen dat het zwembad zou gaan sluiten in verband met de bezuinigingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.