Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad dicht na instortingsgevaar

Zwembad K en C in Beusichem is na inspectie per direct gesloten. Uit de inspectie is gebleken dat er sprake is van instortingsgevaar. Het zou om de dakconstructie gaan van het zwembad. In het zwembad wordt er wekelijks aan 150 kinderen zwemles gegeven.

Na een uitvoerig bouwkundig onderzoek hebben medewerkers van de Omgevingsdienst Rivierenland delen van het plafond uit elkaar gehaald en adviseerde daarna de gemeente het zwembad per direct te sluiten.

In het zwembad is sinds 1986 een kleinschalige zwemschool gevestigd. Over twee weken wordt duidelijk wat de vervolgstappen zijn van de gemeente Buren, waar Beusichem deel van uitmaakt.

Update:
De gemeente Buren heeft nog minimaal 3 weken nodig om een oplossing te vinden voor het instortingsgevaar van de dakconstructie bij zwembad K & C in Beusichem. Na verder onderzoek blijkt het om de hoofddakconstructie te gaan. Tot die tijd blijft het zwembad gesloten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.