Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Den Helder opent de deuren

Het nieuwe zwembad in Den Helder is klaar. Zwembad Het Heersdiep opent vrijdag 20 september de deuren. Door de samenwerking met de Koninklijke Marine biedt Het Heersdiep ook uitgebreide duikfaciliteiten. En dat is uniek voor Nederland en ook daarbuiten. De vijftien meter hoge duiktank, is geschikt voor trainingen van de Marine, brandweer en uiteraard voor duikers uit binnen- en buitenland.  In het nieuwe zwemcomplex is optimaal gebruik gemaakt van duurzame maatregelen. Het nieuwe zwembad complex staat pal naast het oude zwembad De Schots. Het zwembad complex bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad (met acht banen) met gedeeltelijk een beweegbare bodem, een doelgroepenbad met beweegbare bodem, een multifunctioneel bad, een recreatiebad, een waterglijbaan van 90 meter, whirlpools en een wellness ruimte en er zijn een tweetal buitenbaden gerealiseerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.