Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Den Helder in september open

Het nieuwe zwembad ’t Heersdiep van Den Helder, opvolger van zwembad De Schots, wordt op vrijdag 20 september officieel in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad komt op de plaats van het oude zwembad De Schots. Het krijgt een 25 meter multifunctioneel wedstrijdbad met een beweegbare bodem, twee doelgroepenbassins voor jong en oud, een grote recreatiehoek met stroomkanaal, whirlpool, spuitende waterelementen en een uitdagende 90 meter glijbaan met een blackhole en andere verrassende elementen. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden voor zwemsporten als waterpolo, wedstrijdzwemmen, schoonspringen en synchroon zwemmen. Buiten komt er een kinderzwemhoek, zonneweide en een verwarmd buitenbassin.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.