Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Den Helder heeft geld nodig voor investering

Het zwembad Den Helder in Doesburg heeft op kort termijn geld nodig om groot onderhoud te kunnen plegen. De beweegbare bodem van het zwembad en het ventilatiesysteem moeten worden vervangen.

Vanwege mindere aantallen bezoekers en de aanhoudende recessie zit het zwembad van Doesburg in zwaar weer. Het onderhoud kan nu niet langer kan worden uitgesteld. Daarom heeft het zwembad de hulp ingeroepen van de gemeente om het bedrag te lenen.

Alleen is de gemeente Doesburg nog niet bereid om het bedrag lenen. De gemeente vindt het tekort op de begroting verontrustend en verlangt een toekomstvisie van het zwembad.

Door het energiezuinig maken van het complex zouden de exploitatielasten naar beneden kunnen, het zwembad wordt nu geëxploiteerd door een stichting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.