Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad decor nieuwe speelfilm

Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen was het decor voor enkele scenes voor de nieuwe Nederlandse film Ventoux, een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver en wielren journalist Bert Wagendorp. De bedrijfsleider van het zwembad heeft ook een rol in de film, u raadt het al, namelijk de rol van badmeester.

De film wordt geproduceerd door Keyfilm, bekend van SOOF, Bride Flight en Terug naar de Kust en vele andere films. De hoofdrollen worden onder andere gespeeld door Kasper van Kooten en Wilfried de Jong.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.