Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Wiemel blijft nog zeker vijf jaar open

Laco, eigenaar van zwembad De Wiemel, de gemeente Deurne en de plaatselijke zwemverenigingen hebben een akkoord bereikt om het zwembad de komende vijf jaar open te houden.

Gedurende deze periode blijft het wedstrijdbad, instructiebad en het doelgroepenbad geopend. Vanwege een exploitatietekort op het zwembad, dreigde eerder sluiting, dat is nu in gezamenlijk overleg voorkomen.

Laco dicht ongeveer de helft van het eigen exploitatietekort, de andere helft wordt gedekt door de gemeente Deurne en de zwemverenigingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.