Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Wiemel blijft nog zeker vijf jaar open

Laco, eigenaar van zwembad De Wiemel, de gemeente Deurne en de plaatselijke zwemverenigingen hebben een akkoord bereikt om het zwembad de komende vijf jaar open te houden.

Gedurende deze periode blijft het wedstrijdbad, instructiebad en het doelgroepenbad geopend. Vanwege een exploitatietekort op het zwembad, dreigde eerder sluiting, dat is nu in gezamenlijk overleg voorkomen.

Laco dicht ongeveer de helft van het eigen exploitatietekort, de andere helft wordt gedekt door de gemeente Deurne en de zwemverenigingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.