Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Wellen over naar nieuwe exploitant

Het college van Binnenmaas heeft ingestemd met de overdracht van de taken van Stichting Zwembad De Wellen in ’s-Gravendeel naar Bres Accommodaties. Zwembad De Wellen wordt sinds 1990 geëxploiteerd door een stichting gerund met vrijwilligers. In 2014 zijn er overleggen geweest tussen Bres Accommodaties en het bestuur van de stichting, wat heeft geleid tot dit besluit.

Bres Accommodaties is een jonge organisatie en is een nieuwe aanbieder binnen de exploitatie markt en heeft sinds januari 2014 het beheer, onderhoud en de exploitatie van een groot deel van de gemeentelijke accommodaties overgenomen, waaronder Recreatieoord Binnenmaas. De drie partijen hebben de nu de intentie uitgesproken om de daadwerkelijke overdracht in de loop van 2015 af te ronden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.