Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Watertoren investeert in verduurzaming

De gemeente Oldambt gaat fors investeren in de verduurzaming van zwembad De Watertoren in Winschoten. De gemeente gaat een BaOpt luchtbehandeling- en ventilatie regelsysteem installeren. Naast een energiebesparing leidt dit tot een verbetering van het binnenklimaat.

Met het nieuwe systeem wordt de lucht gelijkmatig gemengd en verdeeld over alle ruimten, er hoeft minder lucht opgewarmd te worden. Zo bespaart de gemeente jaarlijks 25.000 euro aan energiekosten. Totale kosten voor de investering bedragen 220.000 euro, maar wordt door de energiebesparing op termijn terugverdiend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.