Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Smelen blijft sowieso open tot en met 2019

De gemeente Geldrop en exploitant Laco zijn overeengekomen dat zwembad De Smelen in Geldrop nog tot en met 2019 open blijft.

Het huidige contract dat afliep wordt voor die periode verlengd. De gemeente is tot deze keuze gekomen omdat er meer tijd nodig is om de plannen te ontwikkelen voor het gebied rondom het zwembad.

Het één en ander betekent ook dat Laco voorlopig dezelfde subsidie van de gemeente per jaar ontvangt. De gemeenteraad moet nog wel instemmen met het verlengen van het contract.

Beide partijen stonden loodrecht tegenover elkaar nadat de gemeente de subsidie wilde stopzetten. Dus er is nu een adempauze overeengekomen om tijd te hebben om tot een definitief besluit te komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.