Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Otter in Uithoorn gaat dicht

Corona en de gigantisch gestegen gasprijzen hebben zwembad De Otter in Uithoorn doen besluiten om het zwembad per mei 2022 te sluiten.

Het particuliere zwembad wat zwemlessen geeft heeft al deze tegenspoed niet kunnen overleven. Zonder steun van de gemeente is het niet te doen.

Na 22 jaar zal het zwembad de deuren sluiten en dat doet uiteraard pijn. Het zwembad had het ook al voor de coronacrisis moeilijk.

Dat het nog open is gebleven is vooral te danken aan het succes van de naastgelegen sauna. Die sauna valt net als het zwembad onder de exploitant Aqua Uithoorn BV.

Maar de koek is nu op. De gemeente laat in een persbericht weten dat het niets kan betekenen. Het betreft een particulier ondernemer gaat en daar is geen subsidieregeling voor beschikbaar.

Wat je kunt afvragen is of het maatschappelijke doel niet genoeg reden is om het zwembad te ondersteunen. Ouders met kinderen die op zwemles zitten hebben nu een groot probleem.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.