Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Fuut blijft open

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft onlangs besloten het burgerinitiatief, om het zwembad De Fuut in Reeuwijk Brug open te houden, te honoreren. De kapitaallasten van 19.000 euro blijven voor rekening van de gemeente. De maximaal gemeentelijke bijdrage voor de jaren 2016-2020 wordt afgebouwd van 50.000 tot 31.000 euro in 2020.

Er wordt daarbij geen enkele verdere financiële bijdrage gegeven bij calamiteiten, onderhoud, vervangingsinvesteringen of andere financiële tegenvallers. Het burgerinitiatief heeft de opdracht om aan alle wettelijke regelgeving te voldoen, inclusief milieu regelgeving en veiligheid. Het comité dient uiterlijk op 1 november een sluitende begroting voor de periode 2016-2020 te presenteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.