Welkom

splash3

Nieuws

Zwembad De Frosk weer in handen van de gemeente

Aan de soap rondom zwembad De Frosk is nu een einde gekomen. De gemeente Dantumadiel heeft het pand in Westereen overgenomen van vastgoedbedrijf Montferland. Het zwembad was na het failliet gaan van exploitant Cone Dantumadiel in 2012 (onderdeel van de Conegroup) in handen van het vastgoedbedrijf.

Conegroup gevestigd in ’s Heerenberg exploiteerde voorheen meerdere zwembaden en is later overgegaan in de NLGroep, dat ook zwembaden exploiteerden. De NLGroep heeft vorig jaar zijn zwembaden overgedaan aan Optisport.

Het zwembad stond de afgelopen jaren leeg en werd daardoor een prooi voor hangjongeren en zorgde voor veel overlast. De gemeente Dantumadiel heeft alles op alles gezet om het pand weer in handen te krijgen.

Vanwege de destijds afgesproken verkoopconstructie waren de onderhandelingen ingewikkeld. En met de overeenkomst die nu is getekend heeft de gemeente de controle weer terug en ontvangt het tevens een nabetaling van het vastgoedbedrijf.

Al met al heeft het de gemeente veel geld gekost maar geeft het nu aan naar de toekomst te willen gaan kijken. Lees de gerelateerde berichten voor meer info of zoek in het archief op trefwoord Frosk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl