Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Fluit gaat eerdaags open

Aannemer BAM heeft zwembad De Fluit overgedragen aan de gemeente Leidschendam. De komende weken gaat het zwembad proefdraaien met de verenigingen. Vanaf 1 maart 2016 gaat het zwembad open voor publiek open.

Met de nieuwbouw van het zwembad biedt de gemeente haar inwoners een prachtige accommodatie aan om te kunnen sporten en bewegen, in het hart van Leidschendam. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuter-/kleuterbad binnen en een waterspeeltuin buiten.

Bij de nieuwbouw is veel aandacht voor duurzame maatregelen zoals isolatie en installaties met hoog rendement, om energie te besparen. Sportfondsen gaat het nieuwe zwembad in opdracht van de gemeente beheren en exploiteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.