Welkom

splash3

Nieuws

Zwembad De Fakkel terug naar de gemeente

Of de onregeldheden van afgelopen zomer hiertoe hebben bijgedragen is gissen maar de exploitatie van alle gemeentelijke sportaccommodaties, waaronder de zwembad De Fakkel, gaan per 1 januari 2020 terug van Stichting Sport en Welzijn naar de gemeente Ridderkerk.

De gemeente richt daarvoor een nieuwe rechtsvorm op en alle medewerkers blijven onder dezelfde arbeidsvoorwaarden binnen de nieuwe organisatie werken. Als reden wordt aangegeven de nieuwe fiscale regelgeving per 1 januari 2019, waardoor investeringen van stichtingen niet meer aftrekbaar zijn van de belasting.

Maar er speelt waarschijnlijk meer, als de gemeente het uitsluitend om die reden had willen wijzigen dan hadden ze het eerder kunnen doen. Het is nog maar sinds 2018 dat de exploitatie van de sportaccommodaties uitgevoerd wordt door de Stichting Sport en Welzijn. Het contract zou lopen tot eind 2023 maar wordt nu dus eerder ontbonden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl