Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Dumpel heeft keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad De Dumpel heeft het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen. De Dumpel is het eerste zwembad in de gemeente Rheden die het keurmerk heeft behaald.

Het keurmerk wordt afgegeven na goedkeuring door Stichting Zwembadkeur. Deze Stichting bepaalt de criteria waaraan het zwembad moet voldoen. De belangrijkste punten zijn het voldoen aan de Algemene en Wettelijke eisen en uiteraard veiligheid en hygiëne.

Daarnaast moeten zwembaden voldoen aan de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden, het zwembad over een calamiteitenplan beschikken en voldoen aan de regels en voorschriften met het oog op de brandveiligheid.

Om het keurmerk te behouden wordt er iedere drie jaar een grote controle gedaan om te kijken of het zwembad nog aan alle punten voldoet. In de tussenliggende jaren worden er kleine controles uitgevoerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.