Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Blenk slachtoffer?

Het college van B en W van de gemeente Oude IJsselstreek heeft haar voorkeur uitgesproken om twee zwembaden (Van Pallandtbad in Varsseveld en De Paasberg in Terborg)in de gemeente open te houden. Dit naar aanleiding van een marktconsultatie met een aantal partijen, zowel lokaal als landelijk. Volgens deze marktconsultatie zal zwembad De Blenk in Ulft het slachtoffer worden, tenminste als de plannen doorgaan. Terwijl in een eerder stadium De Blenk op nummer 1 stond om open te blijven. Op 11 juli zal de gemeenteraad een besluit nemen over dit voornemen. Voor die tijd zal de gemeenschap van Oude IJsselstreek zich ook nog wel gaan roeren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.