Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad centraal als sport- en gezondheidscentrum?

Als het aan de gemeente Alphen aan den Rijn ligt wordt zwembad De Hoorn getransformeerd naar een integraal sport ontmoetings- en gezondheidscentrum.

Dat zijn althans de ideeën, op een laagdrempelige manier kunnen bewegen, sporten en werken aan de gezondheid is het motto.

De komende drie jaar wil de gemeente gaan onderzoeken of zwembad De Hoorn daar een centrale rol in zou kunnen gaan vervullen.

Wellicht zou dit een nieuwe trend kunnen worden in zwembadland. Zwembaden centraal zetten om een totaal aanbod te creëren voor sport en gezondheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.