Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Zwembad Bunnik gaat dicht op 1 september’

Althans, dat is op dit moment de verwachting. Exploitant Laco is sinds 2002 exploitant en wil dat gemeente investeringen gaat doen om het verouderde complex te verbeteren en duurzamer te maken.

Het zwembad is de afgelopen jaren zonder enige gemeentelijke financiële ondersteuning geëxploiteerd en is eigendom van Laco. Volgens de gemeente is Laco als eigenaar verantwoordelijk voor de onderhouds- en investeringsplichten.

Laco heeft de afgelopen 25-30 jaar meerdere zwembaden van gemeenten ‘overgenomen’ op basis dat na 25 jaar exploitatie het zwembad voor een symbolisch bedrag in handen komt van de exploitant.

Veel gemeenten hebben met deze manier van exploiteren uit het verleden problemen en kunnen er slecht mee omgaan, lees gerelateerde artikelen hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.