Welkom

splash3

Nieuws

Zwembad bij opening in de verlegenheid gebracht

Tijdens de openingsdag van het compleet vernieuwde zwembad De Schelp in Bergen op Zoom zijn een aantal meisjes van 12 jaar onzedelijk betast door een groepje jongens.

Het incident is naar voren gekomen nadat vier ouders hun beklag hadden gedaan bij het zwembad. De meisjes werden in billen en borsten geknepen door de jongens.

De camerabeelden van het zwembad moeten nu duidelijkheid gaan geven. Het zwembad hanteert een zero-tolerance beleid en meldt wangedrag niet te accepteren.

De manager van het zwembad bevestigt de meldingen en heeft belooft keihard op te treden tegen de jongens.

Opvallend is dat de politie in de week na de opening een paar jongens uit het zwembad  heeft gezet vanwege spugen naar zwembadmedewerkers en het proberen vernielen van doucheknoppen.

Of deze jongens tot de groep aanranders behoorden is nog niet duidelijk, wel kregen ze een toegangsverbod voor een jaar. De politie heeft de ouders van de meisjes nu verzocht om aangifte te doen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl