Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Almere Haven niet haalbaar

Er komt voorlopig geen nieuw zwembad in Almere Haven. Dat blijkt uit gesprekken die de gemeente heeft gevoerd met de eigenaar van een particulier zwembad in Almere Stad. Het zwembad is alleen rendabel als er genoeg jeugd in het stadsdeel zou zijn om zwemlessen te kunnen geven. Bij de behandeling van de Voorjaarsnota dit jaar, bleek dat de gemeente wel geld heeft voor een nieuw zwembad in Poort, maar niet om het zwembad in Haven open te houden. Het zwembad moet in 2015 de deuren openen, op dat moment sluit het zwembad in Haven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.