Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Zwembad Akwamarijn is helemaal nog niet op’

Volgens het management van zwembad Akwamarijn in Zaltbommel kan het zwembad makkelijk nog drie tot vijf jaar doordraaien zonder grote investeringen te doen. Het voorstel van het college van B & W om het zwembad eind van dit jaar te sluiten kwam bij het management als een complete verrassing.

Het zwembad voldoet namelijk aan alle keurmerken voor veiligheid en hygiëne en het technische van het zwembad is ook in orde. Daarnaast draait het zwembad qua bezoekersaantallen goed, dus de leiding hoopt dat het college nog tot inkeer gaat komen en het besluit terugdraait. Sowieso moet de gemeenteraad ook nog akkoord gaan het voorstel van B & W.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.