Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwem4daagse seizoen weer begonnen

Bij ruim 400 zwembaden worden de komende tijd de Zwem4Daagse gehouden. De Zwem4Daagse is één van de langstlopende evenementen van Nederland. Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden mei, juni, juli en oktober. Deze editie zullen ruim 60.000 mensen in Nederland gaan deelnemen.

In zwembad ‘De Broene Eugte’ in Staphorst werd onlangs voor 42e keer de  maar Zwem4Daagse  georganiseerd en maar liefst 414 zwemmers volbrachten de 4 x 500 meter. Behalve een sportieve prestatie is de Zwem4daagse ook een gezellig evenement. De landelijke Zwem4daagse wordt voor de 47e keer georganiseerd.

Naast het feit dat de zwemmers 4 dagen banenzwemmen bieden de zwembaden ook de mogelijkheid om vrij te zwemmen en worden er tal van activiteiten rondom de Zwem4Daagse georganiseerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.