Welkom

moekesgat

Nieuws

Zwem4daagse nog steeds populair

De Zwem4daagse is nog steeds ongekend populair. In een groot aantal zwembaden heeft het evenement  de afgelopen periode plaatsgevonden. De Nationale Zwem4daagse werd voor het eerst georganiseerd in 1970. Het was een initiatief van de voormalige waterpolo-international Ruud van Feggelen, die toen bedrijfsleider was van het Borgelerbad in Deventer. In het casino pa natet begin was de Nationale Zwem4daagse een uniek sportief evenement omdat er toen nog niet zoveel was voor jongeren op het gebied van sport. Zwembad Waardergolf in Heerhugowaard organiseerde de eerste week van juli de Zwem4daagse. Dit jaar deed een recordaantal deelnemers mee: ruim 700 schoolkinderen en andere zwemliefhebbers waagden een duik in het water.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.