Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwem4daagse al 50 jaar een begrip

Ruud van Feggelen, voormalige waterpolo-international en destijds bedrijfsleider van het Borgelerbad in Deventer, nam in 1970 het initiatief om een Zwem4daagse te organiseren.

Het evenement was direct een groot succes en trok veel deelnemers en toeschouwers. De Zwem4daagse werd destijds georganiseerd aan het eind van de zomervakantie als afsluiting van de vakantie.

Na het succes van de eerste Zwem4daagse in Deventer volgden veel gemeenten het voorbeeld. Tegenwoordig is de Zwem4daagse uitgegroeid tot het grootste landelijke zwemevenement in Nederland.

Jaarlijks worden er in 370 zwembaden in Nederland een Zwem4daagse georganiseerd, waaraan bijna 60.000 deelnemers mee doen. Van 8 tot en met 11 juli zal de start van de 50-ste Zwem4daagse heel toepasselijk plaatsvinden in het Borgelerbad in Deventer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.