Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwaar protest tegen bezuinigingen

De gemeente Zwartewaterland heeft aangekondigd dat de Stichting Zwembaden Zwartewaterland 200.000 euro moeten bezuinigen op een totale begroting van ongeveer 700.000 euro. In de praktijk betekent het dat minimaal één van de drie baden op termijn zal moeten sluiten.

De Stichting Zwembaden Zwartewaterland heeft inmiddels rond de 20.000 handtekeningen ingezameld en willen de bezuiniging voorkomen door allelei protestacties. Het gaat om zwembad Bestevaer in Genemuiden, zwembad De Kragge in Zwartsluis en het Van Wijngaarden bad in Hasselt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.