Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zuiderpark zwembad bestaat 15 jaar

Zwembad het Zuiderpark in Den Haag bestaat deze maand 15 jaar. Het zwembad viert dit heugelijke feit met allerlei gezonde en leuke activiteiten voor de gebruikers van het zwembad.  Het zwembad richt zich, naast reguliere activiteiten zoals schoolzwemmen, op gezinnen en de subtropische recreant.

Het zwembad heeft een totaal wateroppervlakte van ruim 900 m². Naast het water heeft het zwembad de recreant veel te bieden. Men kan in de recreatiezaal onder andere gebruik maken van Turkse stoomcabines, zonnebanken, bruisbanken, waterglijbaan en allerlei spuit/speelelementen voor de allerkleinsten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.