Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zoutelektrolyse beter voor milieu en zwemmers

Bij zwembad Wasbeek in Sassenheim is een zoutelektrolyse-installatie in gebruik genomen. Met deze installatie wordt het zwemwater voortaan gedesinfecteerd met ter plaatse geproduceerd chloor dat vrijkomt door de elektrolyse van zout.

De concentratie aan chloor kan hiermee tot een minimum beperkt worden, wat beter is voor het milieu, maar uiteraard ook voor de zwemmers.

Transport, overslag en opslag van chemicaliën behoren dankzij de nieuwe installatie tot het verleden en ook het energieverbruik gaat hiermee verder omlaag.

Exploitant Stiwa heeft al een reeks van duurzame- en energiebesparende maatregelen toegepast, met als doel de milieubelasting te verminderen.

stiwa

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.