Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zout in plaats van chloor

Bezoekers van zwembad de Sprenkelaar in Apeldoorn hebben het al kunnen merken, er wordt veel minder chloor gebruikt dan voorheen in het zwemwater. Dat zorgt voor een aangenamer klimaat in het zwembad en geen geïrriteerde ogen meer. Via een zoutelekrolyse systeem wordt zout omgezet tot chloor, dat in veel kleinere dosering aan het water wordt toegevoegd. De zwemmers van de Sprenkelaar constateren nu al dat het merkbaar is. Het heeft wel enkele weken nodig voordat al het water van grote bassin volledig is geïntegreerd  met het nieuwe systeem.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.