Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonnige week gaat alles goed maken is de voorspelling

In de laatste week van de schoolvakanties lijken de openluchtzwembaden nog een klapper te kunnen maken. De zon en de hoge temperaturen van rond de 30 graden zullen voor duizenden extra bezoekers zorgen.

Het seizoen tot nu toe was wisselvallig, maar dat geldt de laatste jaren voor iedere zomer. Je hebt te maken met pieken en dalen. En het ene zwembad is het andere niet.

Nu tegen het einde is er dus net op tijd een piek waardoor veel zwembaden het seizoen goed kunnen afronden. De warme laatste dagen van augustus zorgen ervoor dat deze zomer een plaatsje krijgt in de top tien van warmste zomers, meldt Weeronline.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.