Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonnige actie bij de Oostelijke zwembaden

Leuk initiatief van de zwembaden in het oosten van het land. De zwembaden van Oost Nederland organiseren deze zomer de ZON-zomeractie van Stichting ZON. ZON staat voor Stichting Zwembaden Oost Nederland en is een samenwerkingsverband tussen 24 zwembaden in Oost Nederland. Het grootste deel van de aangesloten zwembaden doet mee aan deze actie. Bij ieder bezoek aan een ZON zwembad, ontvangt de bezoeker tot en met 31 augustus 2012 een stempel op een kaart. Met een volle kaart zijn er mooie prijzen te winnen. Een volle stempelkaart is tevens goed voor een vrijkaartje voor een gezin (max. 2 volwassenen en 2 kinderen).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.