Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonneschotels voor een maximaal rendement

Door een forse financiële injectie van de gemeente Elburg is het technische gedeelte van Zwembad De Hokseberg in ’t Harde vervangen. Daarnaast zijn er zonneschotels geplaatst op het dak van de kleedkamers waarmee er stroom wordt opgewekt. De meer dan 100 zonneschotels zullen er mede voor zorgen dat het zwemwater op temperatuur wordt verwarmd.

Het voordeel van zonneschotels is dat men uit alle richtingen zon kan opvangen waardoor er een maximaal zonvermogen wordt opgewekt. Met deze investering wordt er meer dan 20 procent op de energiekosten bespaard. Het 35-jarige oude zwembad De Hokseberg kan hierdoor weer jaren vooruit.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.