Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonneparken nieuw fenomeen voor de toekomst?

De toepassing van zonnepanelen in Nederland ontwikkeld steeds verder en de investeringsomstandigheden zijn momenteel gunstig.

Onze oosterburen blijven nog steeds koploper in Europa maar het aandeel in zonne-energie in Nederland heeft een flinke vlucht genomen.

Naast particuliere huizenbezitters investeren ook steeds meer (openlucht) zwembaden in zonne-energie. De kostprijs van de panelen is op dit moment relatief goedkoop, plus dat er ruime subsidie mogelijkheden zijn via de ‘Stimulering Duurzame Energie’.

Een nieuw fenomeen in Nederland zijn zonneparken. Deze hebben een iets hogere kostprijs dan zonnepanelen op gebouwen, maar deze parken kunnen een grote bijdrage leveren aan de energievoorziening in de toekomst. Locaties als openluchtzwembaden kunnen hiervoor in aanmerking komen vanwege, de in de meeste gevallen, grote omgevingsruimte.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.