Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonnepanelen voor zwembad De Neul in Sint-Oedenrode

Er is een start gemaakt met het plaatsen van zonnepanelen in de gemeenten in Veghel en Sint-Oedenrode op de gemeentelijke gebouwen. Op de daken van zwembad De Neul in Sint-Oedenrode worden ook panelen geplaatst.

Met dit gezamenlijke project willen de gemeenten gehoor geven aan hun duurzaamheidsambities. Beide gemeenten willen middels dit project energiekosten besparen en een impuls geven aan duurzame energie.

Op deze manier wil men ook de inwoners van de gemeenten stimuleren om ook van zonne-energie en andere natuurlijke hulpbronnen gebruik te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.