Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zonder bouwer geen zwembad

De hoogconjunctuur in de bouwwereld wordt maar weer eens bevestigt met de aanbesteding van het nieuwe zwembad annex ijshal in Leiden.

Voor maar liefst 27 miljoen euro wilde de gemeente Leiden deze combinatie Europees aanbesteden. Slechts twee aanbieders reageerden die zich later weer terugtrokken.

De eerste vanwege een gebrek aan ruimte en de tweede kon geen passend aanbod doen. Het zijn dus hoogtij dagen in de bouw en het begin er steeds meer op te lijken dat nieuwe projecten voorlopig niet uitgevoerd kunnen worden.

De gemeente Leiden heeft besloten om de Europese aanbesteding voorlopig stop te zetten. Het college van B & W gaat een nieuwe verkenning uitvoeren om de aanbesteding in een later stadium opnieuw te doen.

Maar bizar blijft het wel dat dergelijke grote projecten niet meer aanbesteedt kunnen worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.