Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zomermaanden, tijd voor onderhoud

Een prima gelegenheid om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij de overdekte zwembaden, de zomermaanden. Zwembad Blokweer in Alblasserdam bijvoorbeeld sluit in juli om onderhouds -en herstelwerkzaamheden uit te voeren aan de vloer. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden moet het zwembad worden leeggepompt. En deze onderhouds methode wordt bij veel zwembaden toegepast.

Blokweer is het eerste 2521 Gewoon Zwemmen zwembad van Nederland en kende opstart problemen. Dit innovatieve zwembadconcept is een initiatief van de de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Het is ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van ontwikkeling, exploitatie, uitrusting en energiehuis­houding van zwembaden met als doel een betaalbaar, multifunctioneel en duurzaam zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.